Vraag gratis een offerte aan

U kunt hieronder een offerte aanvragen om uw tapijt te laten reinigen.
Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

  * is verplicht

  Soort vloerkleed *

  Breedte (cm) *

  Lengte (cm) *

  E-mailadres *

  Jouw voornaam *

  Jouw achternaam *

  Straatnaam *

  Nummer *

  Postcode *

  Plaats *

  Selecteer jouw regio *

  Telefoonnummer *

  Bericht/opmerking

  Gratis ophalen/bezorgen van alle vloerkleden
  Alle soorten vast tapijt & vloerkleden
  Laagste prijsgarantie
  Mens- en diervriendelijk
  3e generatie, 50+ jaar ervaring
  120.000+ vloerkleden/tevreden klanten
  Reiniging op maat

  Wat doen wij

  Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

  druppel

  4-fasen methode voor optimale reiniging

  Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.

  Fase 1: Analyse

  Er wordt vastgesteld wat voor soort tapijt het is. Dit doen wij zodat we de juiste reinigingsmethode en reinigingsmiddel voor uw tapijt kunnen bepalen.

  Fase 2: Kloppen

  Dit proces zorgt ervoor dat alle viezigheid, wat niet met de stofzuiger weggezogen kan worden, uit uw tapijt wordt gehaald. Zoals zand en kleine steentjes.

  Fase 3: Dieptereiniging

  Het reinigingsmiddel zal in uw tapijt gemasseerd worden. Na een inwerkperiode wordt het tapijt geïnjecteerd met warm water en vervolgens droog gezogen. Dit proces wordt driemaal herhaald.

  Fase 4: Drogen

  Er zal continu warme lucht worden geventileerd en de oude vochtige lucht zal worden afgezogen. Deze ventilatie zorgt ervoor dat er een korte droogtijd van drie dagen nodig is.

  previous
  next
  Reiniging op maat

  Impregneren

  Silver Carpet Cleaning is naast tapijtreiniging ook gespecialiseerd in het repareren van tapijten en vloerkleden. Kale versleten randen kunnen opnieuw worden gefestonneerd waardoor ze als nieuw lijken.

  Wat zeggen klanten over ons

  Google
  4.6
  194 Beoordelingen

  Patricia van den Berg

  in de afgelopen week

  We hebben hier ons tapijt laten reinigen en repareren. Ons dure berber tapijt was aangevreten door onze pup, en zag er niet meer uit. Ook was hij heel erg vies door zand, en wederom de pup ;-) Goed en vriendelijk geholpen door Salih. Het tapijt kwam als nieuw terug, en we zijn superblij ermee! Nogmaals dank Silver Carpet en Salih natuurlijk :-) Groet, Patricia Amesz-van den Berg uit Naarden

  Lees meer

  Hüseyin D

  in de afgelopen week

  Jolanda Helmonds

  in de afgelopen week

  Correct en snel contact totdat je vragen gaat stellen over het resultaat. Ik heb nu 2 mails gestuurd met vragen over resterende geur en vlekken in het tapijt na het terugontvangen. Welke behandeling het tapijt heeft gehad? Het lijkt alleen uitgeklopt te zijn. We zijn > 4 weken verder en tot op heden geen enkele terugkoppeling ontvangen. Het bedrag is heel netjes tav de toegezegde behandeling maar dan moet die wel volledig uitgevoerd worden. Zo jammer dat hier geen terugkoppeling op komt. Nooit meer silvercarpet cleaning voor ons.

  Lees meer

  Donald de Korte

  in de afgelopen week

  Expert cleaning and advice on repair of our collection of valuable Turkish and Persian carpets. Great service as well. We are since 10 years loyal customers.

  Kim

  in de afgelopen week

  Afspraak snel gemaakt. Wel een beetje vreemd dat er contant moet worden afgerekend, geen factuur, maar er wel 9% btw bij rekenen. Opzich tevreden met het resultaat maar zou niet opnieuw boeken.

  Rob Pauw

  in de afgelopen week

  Top service, ophalen en terug brengen en vloerkleed is weer mooi schoon zelfs mijn kleine vriend is blij.

  nicole hesper

  in de afgelopen week

  Via Google contact gezocht voor het reinigen van ons fluffy tapijt nadat onze pup het als plasmatje had gebruikt. Ik ontving al snel reactie met een prijsopgave. Na akkoord werd binnen enkele dagen het kleed opgehaald en een week later werd het weer thuis gebracht. Kleed was netjes gereinigd. Geen vlekken meer te zien, geurtjes weg en bijna weer net zo fluffy als bij aanschaf.

  Lees meer

  Mevlut Uysal

  in de afgelopen week

  Resultaat boven verwachting! Gezien de relatief lage prijs voor de totale service had ik geen al te hoge verwachtingen van het resultaat. Het heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Zeer correct en respectvol te woord gestaan. Ik geef dit bedrijf een verdiende 9. Utrecht

  Lees meer

  Vanessa Boltjes

  in de afgelopen week

  Heel goed. Dit wordt de tweede keer dat ze een kleed voor mij reinigen. Tevreden, snel opgehaald, snel weer retour en alles weer schoon en netjes.

  Irina

  in de afgelopen week

  Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende klantvriendelijkheid en service die ik heb ervaren bij dit bedrijf. Onlangs had ik een klacht en ik ben zeer tevreden over hoe hiermee werd omgegaan. De eigenaar nam direct contact met me op om de kwestie te bespreken en bood een passende oplossing aan. Dit is echt een mooi voorbeeld van customer centricity, iets waar veel bedrijven over praten, maar lang niet iedereen in slaagt. Ik waardeer de oprechte aandacht voor de klant en zal dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

  Lees meer

  Andrei Trandafir

  in de afgelopen week

  Great service! I've been using them since 2022 with easy pick-up and delivery. Highly recommend!

  lenie van dorst

  in de afgelopen week

  NIET DOEN!!!....ik heb mijn mooie wollen vloerkleed meegeven en kwam terug met vlekken die daarvoor er niet op zaten!!...contact gezocht via mail..app .telefonisch...maar géén reactie....wat een slecht bedrijf!!!

  Lees meer

  Ook als je twijfelt

  Gratis offerte