Vraag gratis een offerte aan

Vraag hieronder een offerte aan, dan ontvang je deze vaak nog dezelfde dag van ons.

  * is verplicht

  Soort tapijt *

  Aantal m² *

  E-mailadres *

  Jouw voornaam *

  Jouw achternaam *

  Straatnaam *

  Nummer *

  Postcode *

  Plaats *

  Selecteer jouw regio *

  Telefoonnummer *

  Bericht/opmerking

  Alle soorten vast tapijt
  Laagsteprijsgarantie
  Mens- en diervriendelijk
  3e generatie, 50+ jaar ervaring
  120.000+ vloerkleden/tevreden klanten

  3 fasen voor optimale tapijtreiniging

  Het reinigen van vast tapijt gebeurt in 3 fasen. Na jouw akkoord op de offerte komen we op afspraak op locatie en gaat het reinigingsproces van start.

  Gratis offerte
  Fase 1: Analyse

  We stellen vast wat voor tapijt het is. Zo kunnen we de beste reinigingsmethode en reinigingsmiddelen bepalen.

  Fase 2: Dieptereiniging

  Met onze sproeiextractiemachine sprayen we het tapijt in, na eventueel handmatig voorborstelen. Daarna onttrekken we vuil, viezigheid en troep eruit met een dubbele uitzuigmethode.

  Fase 3: Drogen

  Na de dieptereiniging is 80-90% van het vocht uit het tapijt onttrokken. We impregneren het tapijt waarna het verder kan drogen.

  previous
  next
  De voordelen

  Waarom Silver Carpet Cleaning?

  Met de 50 jaar ervaring die wij in huis hebben maken we jouw tapijt perfect schoon. Bij het reinigen gebruiken we milieuvriendelijke middelen. Daarnaast hebben alle teamleden de juiste diploma’s en weten ze daardoor precies hoe ze met elk tapijt om moeten gaan voor het beste resultaat. Ook zijn we een erkend leerbedrijf en leiden we intern mensen op. En de prijzen in onze offertes? Die zijn all-in. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

   

   

  Wat zeggen klanten over ons

  Google
  4.6
  180 Beoordelingen

  nancy bowles

  in de afgelopen week

  I've been using silver carpet cleaning for a few years. I roll up the carpet, they pick it up on a Sunday and bring it back clean the following week. It's the most easiest process imaginable. Highly recommended.

  Lees meer

  Ann en Eric

  in de afgelopen week

  Thierry van Rhee

  in de afgelopen week

  Via een zoektocht zijn wij bij Silver Carpet Cleaning uitgekomen om ons hoogpollige kleed te laten reinigen. Het contact is super en duidelijk. Fantastische planning waarbij het helder is wanneer het kleedt wordt opgehaald. Ja u leest het goed opgehaald. Snelle service en het tapijt wordt weer netjes teruggebracht. Het rook heel fris, de kleuren waren herstelt en het waren weer hogen pollen. Enorm blij met dit bedrijf en ik kan het iedereen aanraden.

  Lees meer

  Eric Van den Boogaard

  in de afgelopen week

  Aliona Klymenko

  in de afgelopen week

  Dank jullie wel voor de goede service ! Super vriendelijk personeel ! nu voor de tweede keer ons tapijt laten reinigen zeer tevreden !!!

  M vAvL

  in de afgelopen week

  Geweldig bedrijf. Halen elke 2 jaar mijn grote perzisch tapijt op, renigen het en brengen het werkelijk als nieuw terug. Een behoorlijke prestatie als je bedenkt dat er met 4 huisdieren intensief op wordt geleefd. 7 sterren verdiend!

  Lees meer

  Loes de Roos

  in de afgelopen week

  Twee grote beige berbers aangeboden om te laten schoonmaken. Met aardig wat vlekjes en door een huisdier intensief 'beslapen' ;) Mijn mond viel open toen ik ze terug kreeg. Niet alleen werden de kleden op het afgesproken tijdstip opgehaald en teruggebracht (klein tijdvak en dus niet eindeloos thuis hoeven wachten - TOP - ) maar vooral ook kwamen ze BRANDSCHOON terug. Fris ruikend en zonder vlekken. Een scherpe offerte die direct na mijn aanvraag al beantwoord werd, snelle ophaal en terugbreng service, en vooral een super resultaat. Ontzettend bedankt!

  Lees meer

  Ahmed Ozdemir

  in de afgelopen week

  Top bedrijf, vriendelijk in omgang komen afspraken na. Al jaren goede ervaring met ze. Bezorgers hebben respect en aandacht voor de klant. Bij Silver weten ze hoe ze klanten tevreden moeten houden. Uitstekend!

  Lees meer

  Bob Verheul

  in de afgelopen week

  Top prijs voor schoon kleed + ophalen/afleveren

  Kirsten Maathuis

  2 weken geleden

  Fantastische service, snel, meedenkend en kleed is weer heerlijk schoon en fris

  Vladimir Faybyshev

  2 weken geleden

  Ik heb mijn hoogpolig tapijt laten reinigen door Silver Carpet Cleaning. Alles ging super vlot (offerte - ophaalafspraak - betaling - terugbrengen). Het tapijt is precies na 1 week schoon en fris geleverd. Bedankt en tot de volgende keer!

  Lees meer

  Wanda Van Tilborg

  een week geleden

  Erg tevreden! Goede haal- en brengservice en prettig in contact

  Ook als je twijfelt

  Gratis offerte