Vraag gratis een offerte aan

Vraag hieronder een offerte aan, dan ontvang je deze vaak nog dezelfde dag van ons.

  * is verplicht

  Soort tapijt *

  Aantal m² *

  E-mailadres *

  Jouw voornaam *

  Jouw achternaam *

  Straatnaam *

  Nummer *

  Postcode *

  Plaats *

  Selecteer jouw regio *

  Telefoonnummer *

  Bericht/opmerking

  Alle soorten vast tapijt
  Laagsteprijsgarantie
  Mens- en diervriendelijk
  3e generatie, 50+ jaar ervaring
  120.000+ vloerkleden/tevreden klanten

  3 fasen voor optimale tapijtreiniging

  Het reinigen van vast tapijt gebeurt in 3 fasen. Na jouw akkoord op de offerte komen we op afspraak op locatie en gaat het reinigingsproces van start.

  Gratis offerte
  Fase 1: Analyse

  We stellen vast wat voor tapijt het is. Zo kunnen we de beste reinigingsmethode en reinigingsmiddelen bepalen.

  Fase 2: Dieptereiniging

  Met onze sproeiextractiemachine sprayen we het tapijt in, na eventueel handmatig voorborstelen. Daarna onttrekken we vuil, viezigheid en troep eruit met een dubbele uitzuigmethode.

  Fase 3: Drogen

  Na de dieptereiniging is 80-90% van het vocht uit het tapijt onttrokken. We impregneren het tapijt waarna het verder kan drogen.

  previous
  next
  De voordelen

  Waarom Silver Carpet Cleaning?

  Met de 50 jaar ervaring die wij in huis hebben maken we jouw tapijt perfect schoon. Bij het reinigen gebruiken we milieuvriendelijke middelen. Daarnaast hebben alle teamleden de juiste diploma’s en weten ze daardoor precies hoe ze met elk tapijt om moeten gaan voor het beste resultaat. Ook zijn we een erkend leerbedrijf en leiden we intern mensen op. En de prijzen in onze offertes? Die zijn all-in. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

   

   

  Wat zeggen klanten over ons

  Google
  4.6
  197 Beoordelingen

  Lidia en Wim Smaak

  in de afgelopen week

  Nadat ik mijn wollen vloerkleed had laten ophalen op 17 april j.l.om te laten reinigen en het op 24 april weer terugkreeg, bleek een koffievlek er niet uit te zijn gegaan. Na een telefoontje hierover, kon ik het kleed op zaterdag 4 mei zelf naar Soesterberg brengen om het GEHEEL GRATIS nogmaals te laten reinigen👍. Wel met de mededeling, dat het bedrijf niet kon garanderen dat de vlek er nú wel uit zou gaan. Wij kregen toen een volledige uitleg en demonstratie van de werkwijze van het reinigen! Allemaal heel vriendelijk en klantgericht verteld. Toen het kleed de volgende woensdag weer gratis werd teruggebracht, was de vlek er zo goed als helemaal uitgegaan👏. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en de behandeling van ons probleempje.

  Lees meer

  León Thissen

  in de afgelopen week

  Dit bedrijf is geweldig in het reinigen van vloerkleden. In 2021 hebben ze mijn kleed zo mooi gereinigd dat het echt als nieuw was. Heb nu weer opdracht gegeven om het te reinigen. Een echte aanrader!

  Jan van Embden

  in de afgelopen week

  Onze eetkamerstoel met vetvlekken (jus) was voor Silver Carpet Cleaning een uitdaging. Maar het resultaat na reiniging was boven verwachting. Prima service. En wat een aardige mensen in dit bedrijf.

  Heidy Peters

  in de afgelopen week

  Wollen kleed van nog geen jaar oud met een theevlek meegegeven. Netjes betaald. Alleen slechter terug gekregen dan zoals we het hebben meegegeven. Theevlek zit er nog net zo in. De hele mono rugs achterkant heeft volledig losgelaten. Geen enkele reactie gehad van het bedrijf. Als je dit niet kunt reinigen begin er dan niet aan en adviseer dan dat dit een ander bedrijf moet doen die het wel kan. En reageer op mail van de klant. Ons dure kleed is volledig verprutst.

  Lees meer

  Joop den Haan

  in de afgelopen week

  Perzisch karpet laten reinigen super service met halen en brengen echter ….. op randen vol met vlekken , ruikt fris maar heeft geen stralende uitstraling misschien had ik te grote verwachtingen. Nog een kleed in behandeling en vrees met grote vreze. Gebeld door eigenaar en betreurt het met als voorstel chem reiniging van die randen maar zoals op website staat geen garantie op vlekken. Dus wordt vervolgd en misschien wel 5 *

  Lees meer

  Patricia van den Berg

  in de afgelopen week

  We hebben hier ons tapijt laten reinigen en repareren. Ons dure berber tapijt was aangevreten door onze pup, en zag er niet meer uit. Ook was hij heel erg vies door zand, en wederom de pup ;-) Goed en vriendelijk geholpen door Salih. Het tapijt kwam als nieuw terug, en we zijn superblij ermee! Nogmaals dank Silver Carpet en Salih natuurlijk :-) Groet, Patricia Amesz-van den Berg uit Naarden

  Lees meer

  Hüseyin D

  in de afgelopen week

  Jolanda Helmonds

  in de afgelopen week

  Correct en snel contact totdat je vragen gaat stellen over het resultaat. Ik heb nu 2 mails gestuurd met vragen over resterende geur en vlekken in het tapijt na het terugontvangen. Welke behandeling het tapijt heeft gehad? Het lijkt alleen uitgeklopt te zijn. We zijn > 4 weken verder en tot op heden geen enkele terugkoppeling ontvangen. Het bedrag is heel netjes tav de toegezegde behandeling maar dan moet die wel volledig uitgevoerd worden. Zo jammer dat hier geen terugkoppeling op komt. Nooit meer silvercarpet cleaning voor ons.

  Lees meer

  Donald de Korte

  in de afgelopen week

  Expert cleaning and advice on repair of our collection of valuable Turkish and Persian carpets. Great service as well. We are since 10 years loyal customers.

  Kim

  in de afgelopen week

  Afspraak snel gemaakt. Wel een beetje vreemd dat er contant moet worden afgerekend, geen factuur, maar er wel 9% btw bij rekenen. Opzich tevreden met het resultaat maar zou niet opnieuw boeken.

  Rob Pauw

  in de afgelopen week

  Top service, ophalen en terug brengen en vloerkleed is weer mooi schoon zelfs mijn kleine vriend is blij.

  nicole hesper

  in de afgelopen week

  Via Google contact gezocht voor het reinigen van ons fluffy tapijt nadat onze pup het als plasmatje had gebruikt. Ik ontving al snel reactie met een prijsopgave. Na akkoord werd binnen enkele dagen het kleed opgehaald en een week later werd het weer thuis gebracht. Kleed was netjes gereinigd. Geen vlekken meer te zien, geurtjes weg en bijna weer net zo fluffy als bij aanschaf.

  Lees meer

  Ook als je twijfelt

  Gratis offerte