Zo begon het

Geschiedenis

Wat bijna 15 jaar geleden begon met het reinigen van 2 kleden per week, groeide al snel uit naar vele tientallen kleden. Waar we dit eerst vanuit huis deden, was dat op den duur geen optie meer. We verhuisden naar een eigen pand in Utrecht en vonden uiteindelijk onze plek in Soesterberg, waar we nu al meer dan 10 jaar gevestigd zijn en nog verder door hebben kunnen groeien. Vanuit daar bedienen we klanten door het hele land.

De eigenaar van Silver Carpet Cleaning komt uit een familie waarin veel ervaring is met zowel het knopen als het reinigen van tapijten. Met de kennis zit het dus wel goed. Bij elkaar hebben we ruim 50 jaar ervaring in huis. Die zetten we elke dag weer in om jouw kleden en tapijten de beste reiniging te geven voor de beste prijs.

druppel
Vloerkleed

Vloerkleed reiniging met
50% korting

Prijs vanaf € 16,00 € 8,-
Gratis offerte Meer informatie
Vast tapijt

Reiniging van vast tapijt

Prijs vanaf€ 1,75
Gratis offerte Meer informatie
Vloerkleedreparatie

Reparatie van vloerkleden

Prijs vanaf€ 12
Gratis offerte
Duurzame reiniging

Duurzaamheid

Onze bedrijfsvoering is zo energiezuinig en duurzaam mogelijk. We gebruiken bijvoorbeeld alleen natuurlijke middelen bij het reinigen van kleden en tapijten. Ook ons droogproces verloopt zo natuurlijk mogelijk. Waar anderen veel gas gebruiken maken wij gebruik van natuurlijke en duurzame energie.

Om onszelf te kunnen blijven verbeteren op het gebied van duurzaamheid maken we gebruik van een duurzaamheidsconsulent. Die voert eens in de paar jaar een duurzaamheidsscan voor ons uit. Zo kunnen we steeds stappen blijven zetten op het gebied van verduurzaming.

Wat zeggen klanten over ons

Google
4.6
194 Beoordelingen

Patricia van den Berg

in de afgelopen week

We hebben hier ons tapijt laten reinigen en repareren. Ons dure berber tapijt was aangevreten door onze pup, en zag er niet meer uit. Ook was hij heel erg vies door zand, en wederom de pup ;-) Goed en vriendelijk geholpen door Salih. Het tapijt kwam als nieuw terug, en we zijn superblij ermee! Nogmaals dank Silver Carpet en Salih natuurlijk :-) Groet, Patricia Amesz-van den Berg uit Naarden

Lees meer

Hüseyin D

in de afgelopen week

Jolanda Helmonds

in de afgelopen week

Correct en snel contact totdat je vragen gaat stellen over het resultaat. Ik heb nu 2 mails gestuurd met vragen over resterende geur en vlekken in het tapijt na het terugontvangen. Welke behandeling het tapijt heeft gehad? Het lijkt alleen uitgeklopt te zijn. We zijn > 4 weken verder en tot op heden geen enkele terugkoppeling ontvangen. Het bedrag is heel netjes tav de toegezegde behandeling maar dan moet die wel volledig uitgevoerd worden. Zo jammer dat hier geen terugkoppeling op komt. Nooit meer silvercarpet cleaning voor ons.

Lees meer

Donald de Korte

in de afgelopen week

Expert cleaning and advice on repair of our collection of valuable Turkish and Persian carpets. Great service as well. We are since 10 years loyal customers.

Kim

in de afgelopen week

Afspraak snel gemaakt. Wel een beetje vreemd dat er contant moet worden afgerekend, geen factuur, maar er wel 9% btw bij rekenen. Opzich tevreden met het resultaat maar zou niet opnieuw boeken.

Rob Pauw

in de afgelopen week

Top service, ophalen en terug brengen en vloerkleed is weer mooi schoon zelfs mijn kleine vriend is blij.

nicole hesper

in de afgelopen week

Via Google contact gezocht voor het reinigen van ons fluffy tapijt nadat onze pup het als plasmatje had gebruikt. Ik ontving al snel reactie met een prijsopgave. Na akkoord werd binnen enkele dagen het kleed opgehaald en een week later werd het weer thuis gebracht. Kleed was netjes gereinigd. Geen vlekken meer te zien, geurtjes weg en bijna weer net zo fluffy als bij aanschaf.

Lees meer

Mevlut Uysal

in de afgelopen week

Resultaat boven verwachting! Gezien de relatief lage prijs voor de totale service had ik geen al te hoge verwachtingen van het resultaat. Het heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Zeer correct en respectvol te woord gestaan. Ik geef dit bedrijf een verdiende 9. Utrecht

Lees meer

Vanessa Boltjes

in de afgelopen week

Heel goed. Dit wordt de tweede keer dat ze een kleed voor mij reinigen. Tevreden, snel opgehaald, snel weer retour en alles weer schoon en netjes.

Irina

in de afgelopen week

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende klantvriendelijkheid en service die ik heb ervaren bij dit bedrijf. Onlangs had ik een klacht en ik ben zeer tevreden over hoe hiermee werd omgegaan. De eigenaar nam direct contact met me op om de kwestie te bespreken en bood een passende oplossing aan. Dit is echt een mooi voorbeeld van customer centricity, iets waar veel bedrijven over praten, maar lang niet iedereen in slaagt. Ik waardeer de oprechte aandacht voor de klant en zal dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

Lees meer

Andrei Trandafir

in de afgelopen week

Great service! I've been using them since 2022 with easy pick-up and delivery. Highly recommend!

lenie van dorst

in de afgelopen week

NIET DOEN!!!....ik heb mijn mooie wollen vloerkleed meegeven en kwam terug met vlekken die daarvoor er niet op zaten!!...contact gezocht via mail..app .telefonisch...maar géén reactie....wat een slecht bedrijf!!!

Lees meer

Ook als je twijfelt

Gratis offerte