Zo begon het

Geschiedenis

Wat bijna 15 jaar geleden begon met het reinigen van 2 kleden per week, groeide al snel uit naar vele tientallen kleden. Waar we dit eerst vanuit huis deden, was dat op den duur geen optie meer. We verhuisden naar een eigen pand in Utrecht en vonden uiteindelijk onze plek in Soesterberg, waar we nu al meer dan 10 jaar gevestigd zijn en nog verder door hebben kunnen groeien. Vanuit daar bedienen we klanten door het hele land.

De eigenaar van Silver Carpet Cleaning komt uit een familie waarin veel ervaring is met zowel het knopen als het reinigen van tapijten. Met de kennis zit het dus wel goed. Bij elkaar hebben we ruim 50 jaar ervaring in huis. Die zetten we elke dag weer in om jouw kleden en tapijten de beste reiniging te geven voor de beste prijs.

druppel
Vloerkleed

Vloerkleed reiniging met
50% korting

Prijs vanaf € 16,00 € 8,-
Gratis offerte Meer informatie
Vast tapijt

Reiniging van vast tapijt

Prijs vanaf€ 1,75
Gratis offerte Meer informatie
Vloerkleedreparatie

Reparatie van vloerkleden

Prijs vanaf€ 12
Gratis offerte
Duurzame reiniging

Duurzaamheid

Onze bedrijfsvoering is zo energiezuinig en duurzaam mogelijk. We gebruiken bijvoorbeeld alleen natuurlijke middelen bij het reinigen van kleden en tapijten. Ook ons droogproces verloopt zo natuurlijk mogelijk. Waar anderen veel gas gebruiken maken wij gebruik van natuurlijke en duurzame energie.

Om onszelf te kunnen blijven verbeteren op het gebied van duurzaamheid maken we gebruik van een duurzaamheidsconsulent. Die voert eens in de paar jaar een duurzaamheidsscan voor ons uit. Zo kunnen we steeds stappen blijven zetten op het gebied van verduurzaming.

Wat zeggen klanten over ons

Google
4.7
222 Beoordelingen

Freek van Schaaijk

in de afgelopen week

Fijn contact, komen afspraak netjes na en super blij met het resultaat!

Lee B

in de afgelopen week

Twee jaar geleden ons wollen kleed laten reinigen. Zo goed bevallen, nu weer nodig en wordt het kleed wederom, opgehaald, gereinigd en weer fris en fruitig na 7 dagen terug gebracht. Zelfs op zondag.

Hanneke Dermois

in de afgelopen week

Annemieke Vollers

in de afgelopen week

Goede afspraken gemaakt over afhalen en bezorging. Tapijt is schoon. Goede service!!!!!

Robin Groote Schaarsberg

in de afgelopen week

Door de jarenheen waren er de nodige vlekken in mijn tapijt gekomen. Ondanks dat deze er dus al even inzaten zijn ze er allemaal volledig uitgegaan en is mijn tapijt weer als nieuw. Binnen een paar dagen gerealiseerd ook dus meer dan super!

Lees meer

Wil Van der Woude

in de afgelopen week

Vanmorgen mijn handgeknoopte tapijt opgehaald in Soesterberg. Supergoed geholpen. Eigenaar neemt de tijd voor je, en legt alles goed uit. En mijn kleed ziet er weer als nieuw uit. Ik kom hier zeker terug. Grt. Wil. Hoevelaken.

Lees meer

N S

in de afgelopen week

Snelle service, komt haal en breng- afspraken na, fraai resultaat na reiniging wollen vloerkleed

serkan gozmen

in de afgelopen week

Tapijt laten reinigen. Top service en tapijt als nieuw weer terug 🙌

Danny Kosmeijer

in de afgelopen week

Mijn tapijt ziet er weer als nieuw uit na de reiniging. De hardnekkige vlekken zijn verdwenen, en het voelt fris aan. De service was snel en professioneel, met vriendelijke medewerkers die efficiënt werkten. Ik ben zeer tevreden en zou deze tapijtreinigingsdienst zeker aanbevelen aan anderen.

Lees meer

Brent Jansen

in de afgelopen week

Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer positief van begin tot eind. Het tapijt zag er na de reiniging als nieuw uit. Echt een top service!

Louise Vliegenthart

in de afgelopen week

Ik heb gisteren mijn kleed weer teruggelegd nadat hij was gereinigd. Mijn kleinzoon had een beker limonade eroverheen laten vallen en na een poging om hem zelf schoon te spuiten in de tuin was nog viezer geworden en gaan stinken. Nu lijkt hij wel weer nieuw! Hij is (en ruikt) weer heerlijk schoon! Het kleed werd keurig op tijd opgehaald en weer thuisgebracht. Bedankt voor de goede service.

Lees meer

Mariska Krijgsman

in de afgelopen week

Snelle service, halen en brengen netjes op afspraak! Tapijt weer fris.

Ook als je twijfelt

Gratis offerte