Vraag gratis een offerte aan

Vraag hieronder een offerte aan, dan ontvang je deze vaak nog dezelfde dag van ons.

  * is verplicht

  Soort vloerkleed *

  Breedte (cm) *

  Lengte (cm) *

  E-mailadres *

  Jouw voornaam *

  Jouw achternaam *

  Straatnaam *

  Nummer *

  Postcode *

  Plaats *

  Selecteer jouw regio *

  Telefoonnummer *

  Bericht/opmerking

  Gratis ophalen/bezorgen van alle vloerkleden
  Alle soorten vast tapijt & vloerkleden
  Laagste prijsgarantie
  Mens- en diervriendelijk
  3e generatie, 50+ jaar ervaring
  120.000+ vloerkleden/tevreden klanten

  7 fasen voor optimale vloerkleedreiniging

  Het reinigen van vloerkleden gebeurt in 7 fasen. Na jouw akkoord op de offerte komen we het kleed gratis ophalen en gaat het reinigingsproces van start.

  Meer over de werkwijze
  Fase 1: Analyse

  We stellen vast om wat voor vloerkleed het gaat. Zo kunnen we de beste reinigingsmethode en reinigingsmiddelen bepalen.

  Fase 2: Kloppen

  We slaan met een mechanische klopmachine zoveel mogelijk vuil uit het kleed, want met een stofzuiger gaat het er niet voldoende uit.

  Fase 3: Vlekbehandeling

  Voordat we starten met reinigen behandelen we eventueel aanwezige vlekken, zodat de kans zo groot mogelijk is dat ze straks weg zijn.

  Fase 4: Dieptereiniging

  Met onze borstelmachine masseren we water, reinigingsmiddel, bacteriedoodmiddel en eventueel ontgeurmiddel in het kleed, waarna we het borstelen met een borstelsysteem.

  Fase 5: Centrifugeren

  Tijdens het reinigen neemt het kleed veel vocht op. Door het te centrifugeren verwijderen we 80-90% daarvan.

  Fase 6: Drogen

  We hangen het kleed in een droogcabine. Daar drogen we het op natuurlijke wijze met grote ventilatoren, een ontvochtigingssysteem en een verwarmingselement.

  Fase 7: Controle & impregneren

  We voeren een uitgebreide controle uit op de reiniging en impregneren het vloerkleed met ecologische impregneerspray voor het beste resultaat. Tot slot leveren we het schone kleed weer bij je af en kan het er weer even tegenaan!

  previous
  next
  Je kleed als nieuw

  Vloerkleedreparatie

  Naast tapijtreiniging zijn we gespecialiseerd in het repareren van vloerkleden. Kale versleten randen kunnen opnieuw worden gefestonneerd (omgezoomd), waardoor ze weer als nieuw lijken. Ook het repareren van franjes van bijvoorbeeld oosterse tapijten behoort tot de mogelijkheden.

  Gratis offerte

  Wat zeggen klanten over ons

  Google
  4.6
  208 Beoordelingen

  N SA

  in de afgelopen week

  Top service en kwaliteit. Ik ben al jaren klant. Elk jaar worden mijn tapijten door dit bedrijf gereinigd. Ook de Perzische tapijten worden altijd goed gereinigd. Ik raad Silver carpet cleaning echter aan!

  Lees meer

  Mr. Moorfield

  in de afgelopen week

  Ik ben erg enthousiast over deze mannen!! Verscheidene keren bij ze geweest en naast dat je duidelijk merkt dat ze verstand van zaken hebben zie je hoe klant tevredenheid bij hun op 1 staat! Super vriendelijk en echt een voorbeeld van keiharde werkers!

  Lees meer

  Marijke Zijlstra

  in de afgelopen week

  Onvoorstelbaar Na 4 weken eindelijk tapijten terug Eerste keer niet schoon Vervolgens tapijten zoek 2 keer wachten niet komen Uiteindelijk tevreden Maar jammer dat t zo chaotisch is

  Roel Bruijn

  in de afgelopen week

  Top bedrijf. Zoals het hoort. Tapijt wordt netjes gereinigd, en vriendelijke klantenservice. Denken met je mee. Sinds we onze tapijten hier laten reinigen, komen we nooit meer ergens anders. Vaste klanten. Ook prima prijzen. 5 sterren!

  Lees meer

  igor van de geer

  in de afgelopen week

  Snelle service, wordt netjes gebeld van te voren voor ophalen en terugbrengen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding

  playmobil/miniatuur dingen maken

  in de afgelopen week

  Al jaren laat ik mijn vloerkleden door SCC reinigen. Fris en schoon. Zeer tevreden en blij dat er aan huis opgehaald en afgeleverd wordt. En de prijs is goed. D van Veen uit Houten

  Doenja Elders

  in de afgelopen week

  Wij laten al onze tapijten altijd hier reinigen. Fijn dat ze altijd weer lekker schoon terugkomen. Prettig dat ze worden opgehaald en weer thuis worden bezorgd!

  Phyl

  in de afgelopen week

  Afgelopen maart voor het eerst gebruik gemaakt van dit bedrijf. Duidelijke communicatie, snelle service, en een goede prijs. Na een week kwam ons kleed als nieuw terug. Alleen besloot onze hond een ongelukje te hebben op ons kleed, een paar dagen nadat het gereinigd was. Dus opnieuw een afspraak gemaakt en omdat het vorige keer zo netjes was gegaan heb ik een ander kleed wat ik boven had liggen gelijk meegegeven. Beide kleden werden na een week brandschoon afgeleverd. Prima adres!

  Lees meer

  Carla Ligtenberg

  in de afgelopen week

  Ben al sinds 2016 klant. Heb een tapijt waar vaak onze honden op zitten. Laat het om het jaar schoonmaken en ik ben puik tevreden. Tapijt wordt opgehaald en teruggebracht en kan er weer een jaar tegen. Helemaal top !

  Lees meer

  Cv shopping

  in de afgelopen week

  Heel erg prettig en snelle service, ik heb mijn verschillende Perzische tapijten maar ook reguliere laten reinigen. Snel, efficient en professioneel.

  Cocky de Broekert

  in de afgelopen week

  Vaste vloerbedekking. Geweldig opgeknapt

  Kirstin Schuller

  in de afgelopen week

  Ik heb nu al een aantal kleden laten reinigen door Silver Carpet Cleaning en deze zijn allemaal naar volle tevredenheid gereinigd. Ophalen en terugbrengen ging perfect volgens afspraak. Ik heb ook altijd een kwitantie gekregen.

  Lees meer

  Ook als je twijfelt

  Gratis offerte