Vraag gratis een offerte aan

Vraag hieronder een offerte aan, dan ontvang je deze vaak nog dezelfde dag van ons.

  * is verplicht

  Soort vloerkleed *

  Breedte (cm) *

  Lengte (cm) *

  E-mailadres *

  Jouw voornaam *

  Jouw achternaam *

  Straatnaam *

  Nummer *

  Postcode *

  Plaats *

  Selecteer jouw regio *

  Telefoonnummer *

  Bericht/opmerking

  Gratis ophalen/bezorgen van alle vloerkleden
  Alle soorten vast tapijt & vloerkleden
  Laagste prijsgarantie
  Mens- en diervriendelijk
  3e generatie, 50+ jaar ervaring
  120.000+ vloerkleden/tevreden klanten

  7 fasen voor optimale vloerkleedreiniging

  Het reinigen van vloerkleden gebeurt in 7 fasen. Na jouw akkoord op de offerte komen we het kleed gratis ophalen en gaat het reinigingsproces van start.

  Meer over de werkwijze
  Fase 1: Analyse

  We stellen vast om wat voor vloerkleed het gaat. Zo kunnen we de beste reinigingsmethode en reinigingsmiddelen bepalen.

  Fase 2: Kloppen

  We slaan met een mechanische klopmachine zoveel mogelijk vuil uit het kleed, want met een stofzuiger gaat het er niet voldoende uit.

  Fase 3: Vlekbehandeling

  Voordat we starten met reinigen behandelen we eventueel aanwezige vlekken, zodat de kans zo groot mogelijk is dat ze straks weg zijn.

  Fase 4: Dieptereiniging

  Met onze borstelmachine masseren we water, reinigingsmiddel, bacteriedoodmiddel en eventueel ontgeurmiddel in het kleed, waarna we het borstelen met een borstelsysteem.

  Fase 5: Centrifugeren

  Tijdens het reinigen neemt het kleed veel vocht op. Door het te centrifugeren verwijderen we 80-90% daarvan.

  Fase 6: Drogen

  We hangen het kleed in een droogcabine. Daar drogen we het op natuurlijke wijze met grote ventilatoren, een ontvochtigingssysteem en een verwarmingselement.

  Fase 7: Controle & impregneren

  We voeren een uitgebreide controle uit op de reiniging en impregneren het vloerkleed met ecologische impregneerspray voor het beste resultaat. Tot slot leveren we het schone kleed weer bij je af en kan het er weer even tegenaan!

  previous
  next
  Je kleed als nieuw

  Vloerkleedreparatie

  Naast tapijtreiniging zijn we gespecialiseerd in het repareren van vloerkleden. Kale versleten randen kunnen opnieuw worden gefestonneerd (omgezoomd), waardoor ze weer als nieuw lijken. Ook het repareren van franjes van bijvoorbeeld oosterse tapijten behoort tot de mogelijkheden.

  Gratis offerte

  Wat zeggen klanten over ons

  Google
  4.6
  194 Beoordelingen

  Patricia van den Berg

  in de afgelopen week

  We hebben hier ons tapijt laten reinigen en repareren. Ons dure berber tapijt was aangevreten door onze pup, en zag er niet meer uit. Ook was hij heel erg vies door zand, en wederom de pup ;-) Goed en vriendelijk geholpen door Salih. Het tapijt kwam als nieuw terug, en we zijn superblij ermee! Nogmaals dank Silver Carpet en Salih natuurlijk :-) Groet, Patricia Amesz-van den Berg uit Naarden

  Lees meer

  Hüseyin D

  in de afgelopen week

  Jolanda Helmonds

  in de afgelopen week

  Correct en snel contact totdat je vragen gaat stellen over het resultaat. Ik heb nu 2 mails gestuurd met vragen over resterende geur en vlekken in het tapijt na het terugontvangen. Welke behandeling het tapijt heeft gehad? Het lijkt alleen uitgeklopt te zijn. We zijn > 4 weken verder en tot op heden geen enkele terugkoppeling ontvangen. Het bedrag is heel netjes tav de toegezegde behandeling maar dan moet die wel volledig uitgevoerd worden. Zo jammer dat hier geen terugkoppeling op komt. Nooit meer silvercarpet cleaning voor ons.

  Lees meer

  Donald de Korte

  in de afgelopen week

  Expert cleaning and advice on repair of our collection of valuable Turkish and Persian carpets. Great service as well. We are since 10 years loyal customers.

  Kim

  in de afgelopen week

  Afspraak snel gemaakt. Wel een beetje vreemd dat er contant moet worden afgerekend, geen factuur, maar er wel 9% btw bij rekenen. Opzich tevreden met het resultaat maar zou niet opnieuw boeken.

  Rob Pauw

  in de afgelopen week

  Top service, ophalen en terug brengen en vloerkleed is weer mooi schoon zelfs mijn kleine vriend is blij.

  nicole hesper

  in de afgelopen week

  Via Google contact gezocht voor het reinigen van ons fluffy tapijt nadat onze pup het als plasmatje had gebruikt. Ik ontving al snel reactie met een prijsopgave. Na akkoord werd binnen enkele dagen het kleed opgehaald en een week later werd het weer thuis gebracht. Kleed was netjes gereinigd. Geen vlekken meer te zien, geurtjes weg en bijna weer net zo fluffy als bij aanschaf.

  Lees meer

  Mevlut Uysal

  in de afgelopen week

  Resultaat boven verwachting! Gezien de relatief lage prijs voor de totale service had ik geen al te hoge verwachtingen van het resultaat. Het heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Zeer correct en respectvol te woord gestaan. Ik geef dit bedrijf een verdiende 9. Utrecht

  Lees meer

  Vanessa Boltjes

  in de afgelopen week

  Heel goed. Dit wordt de tweede keer dat ze een kleed voor mij reinigen. Tevreden, snel opgehaald, snel weer retour en alles weer schoon en netjes.

  Irina

  in de afgelopen week

  Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende klantvriendelijkheid en service die ik heb ervaren bij dit bedrijf. Onlangs had ik een klacht en ik ben zeer tevreden over hoe hiermee werd omgegaan. De eigenaar nam direct contact met me op om de kwestie te bespreken en bood een passende oplossing aan. Dit is echt een mooi voorbeeld van customer centricity, iets waar veel bedrijven over praten, maar lang niet iedereen in slaagt. Ik waardeer de oprechte aandacht voor de klant en zal dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

  Lees meer

  Andrei Trandafir

  in de afgelopen week

  Great service! I've been using them since 2022 with easy pick-up and delivery. Highly recommend!

  lenie van dorst

  in de afgelopen week

  NIET DOEN!!!....ik heb mijn mooie wollen vloerkleed meegeven en kwam terug met vlekken die daarvoor er niet op zaten!!...contact gezocht via mail..app .telefonisch...maar géén reactie....wat een slecht bedrijf!!!

  Lees meer

  Ook als je twijfelt

  Gratis offerte