Vraag gratis een offerte aan

Vraag hieronder een offerte aan, dan ontvang je deze vaak dezelfde dag nog van ons.

  * is verplicht

  Soort vloerkleed *

  Breedte (cm) *

  Lengte (cm) *

  Soort tapijt *

  Aantal m²

  Aantal banken

  Aantal stoelen

  Aantal matrassen

  Aantal gordijnen

  Aantal m²

  E-mailadres *

  Contactpersoon *

  Bedrijfsnaam *

  Straatnaam *

  Nummer *

  Postcode *

  Plaats *

  Selecteer jouw regio *

  Telefoonnummer *

  Bericht/opmerking

  Gratis ophalen/bezorgen van alle vloerkleden
  Alle soorten vast tapijt & vloerkleden
  Laagste prijsgarantie
  Mens- en diervriendelijk
  3e generatie, 50+ jaar ervaring
  120.000+ vloerkleden/tevreden klanten

  Hotels

  De tapijten en vloerkleden in je hotel laten reinigen? Wij staan voor je klaar. Maar we doen meer, want ook de reiniging van matrassen, stoelen en banken kun je door ons laten doen. Deze worden in een hotel intensief gebruikt. Voor een goede hygiëne is het belangrijk ze ook regelmatig te laten reinigen. Je gasten verwachten als ze een kamer boeken in een schone omgeving terecht te komen. Met de reinigingsdiensten van Silver Carpet Cleaning weet je zeker dat je ze dat geeft.

  Gratis offerte

  Restaurants

  Als restaurateur wil je je gasten in een gastvrije maar ook schone en hygiënische omgeving ontvangen. Er wordt immers met eten en drinken gewerkt. Bij de hygiëne hoort ook het schoonhouden van het tapijt, eventuele vloerkleden en stoelen. Dit doen wij graag voor je. Bij het reinigen maken we gebruik van milieuvriendelijke middelen, die veilig zijn voor zowel mensen als dieren. Na een grondige analyse gaan we aan de slag met de best passende reinigingsmethode en -middelen, zodat alles er weer als nieuw uitziet.

  Gratis offerte

  Bioscopen

  Bezoekers komen naar de bioscoop voor een gezellig en onbezorgd avondje uit. Daarbij willen ze niet geconfronteerd worden met vieze stoelen en vloeren die hun voorgangers hebben veroorzaakt. De stoelen worden intensief gebruikt, dus ze moeten regelmatig gereinigd worden. En dat is waar wij goed in zijn. Zo treffen je bezoekers altijd een schone stoel aan als ze hun plek in de zaal hebben gevonden.

  Gratis offerte

  Kantoren

  Een schoon kantoor is belangrijk voor je medewerkers. Onderzoek laat zien dat een schone werkomgeving de productiviteit verhoogt. Daarnaast geef je er een visitekaartje mee af aan bezoekers en klanten. Zij zullen positiever zijn over je bedrijf als het schoon is en fris ruikt. De stoelen en/of het tapijt van je kantoor laten reinigen? Hoe klein of groot je kantoor ook is, wij komen graag naar je toe. We zetten onze meer dan 50 jaar ervaring in om alles vlekkeloos schoon te maken.

  Gratis offerte
  druppel

  Wat zeggen klanten over ons

  Google
  4.6
  222 Beoordelingen

  Freek van Schaaijk

  in de afgelopen week

  Fijn contact, komen afspraak netjes na en super blij met het resultaat!

  Lee B

  in de afgelopen week

  Twee jaar geleden ons wollen kleed laten reinigen. Zo goed bevallen, nu weer nodig en wordt het kleed wederom, opgehaald, gereinigd en weer fris en fruitig na 7 dagen terug gebracht. Zelfs op zondag.

  Hanneke Dermois

  in de afgelopen week

  Annemieke Vollers

  in de afgelopen week

  Goede afspraken gemaakt over afhalen en bezorging. Tapijt is schoon. Goede service!!!!!

  Robin Groote Schaarsberg

  in de afgelopen week

  Door de jarenheen waren er de nodige vlekken in mijn tapijt gekomen. Ondanks dat deze er dus al even inzaten zijn ze er allemaal volledig uitgegaan en is mijn tapijt weer als nieuw. Binnen een paar dagen gerealiseerd ook dus meer dan super!

  Lees meer

  Wil Van der Woude

  in de afgelopen week

  Vanmorgen mijn handgeknoopte tapijt opgehaald in Soesterberg. Supergoed geholpen. Eigenaar neemt de tijd voor je, en legt alles goed uit. En mijn kleed ziet er weer als nieuw uit. Ik kom hier zeker terug. Grt. Wil. Hoevelaken.

  Lees meer

  N S

  in de afgelopen week

  Snelle service, komt haal en breng- afspraken na, fraai resultaat na reiniging wollen vloerkleed

  serkan gozmen

  in de afgelopen week

  Tapijt laten reinigen. Top service en tapijt als nieuw weer terug 🙌

  Danny Kosmeijer

  in de afgelopen week

  Mijn tapijt ziet er weer als nieuw uit na de reiniging. De hardnekkige vlekken zijn verdwenen, en het voelt fris aan. De service was snel en professioneel, met vriendelijke medewerkers die efficiënt werkten. Ik ben zeer tevreden en zou deze tapijtreinigingsdienst zeker aanbevelen aan anderen.

  Lees meer

  Brent Jansen

  in de afgelopen week

  Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer positief van begin tot eind. Het tapijt zag er na de reiniging als nieuw uit. Echt een top service!

  Louise Vliegenthart

  in de afgelopen week

  Ik heb gisteren mijn kleed weer teruggelegd nadat hij was gereinigd. Mijn kleinzoon had een beker limonade eroverheen laten vallen en na een poging om hem zelf schoon te spuiten in de tuin was nog viezer geworden en gaan stinken. Nu lijkt hij wel weer nieuw! Hij is (en ruikt) weer heerlijk schoon! Het kleed werd keurig op tijd opgehaald en weer thuisgebracht. Bedankt voor de goede service.

  Lees meer

  Mariska Krijgsman

  in de afgelopen week

  Snelle service, halen en brengen netjes op afspraak! Tapijt weer fris.

  Ook als je twijfelt

  Gratis offerte