Vraag gratis een offerte aan

Vraag hieronder een offerte aan, dan ontvang je deze vaak dezelfde dag nog van ons.

  * is verplicht

  Soort vloerkleed *

  Breedte (cm) *

  Lengte (cm) *

  Soort tapijt *

  Aantal m²

  Aantal banken

  Aantal stoelen

  Aantal matrassen

  Aantal gordijnen

  Aantal m²

  E-mailadres *

  Contactpersoon *

  Bedrijfsnaam *

  Straatnaam *

  Nummer *

  Postcode *

  Plaats *

  Selecteer jouw regio *

  Telefoonnummer *

  Bericht/opmerking

  Gratis ophalen/bezorgen van alle vloerkleden
  Alle soorten vast tapijt & vloerkleden
  Laagste prijsgarantie
  Mens- en diervriendelijk
  3e generatie, 50+ jaar ervaring
  120.000+ vloerkleden/tevreden klanten

  Hotels

  De tapijten en vloerkleden in je hotel laten reinigen? Wij staan voor je klaar. Maar we doen meer, want ook de reiniging van matrassen, stoelen en banken kun je door ons laten doen. Deze worden in een hotel intensief gebruikt. Voor een goede hygiëne is het belangrijk ze ook regelmatig te laten reinigen. Je gasten verwachten als ze een kamer boeken in een schone omgeving terecht te komen. Met de reinigingsdiensten van Silver Carpet Cleaning weet je zeker dat je ze dat geeft.

  Gratis offerte

  Restaurants

  Als restaurateur wil je je gasten in een gastvrije maar ook schone en hygiënische omgeving ontvangen. Er wordt immers met eten en drinken gewerkt. Bij de hygiëne hoort ook het schoonhouden van het tapijt, eventuele vloerkleden en stoelen. Dit doen wij graag voor je. Bij het reinigen maken we gebruik van milieuvriendelijke middelen, die veilig zijn voor zowel mensen als dieren. Na een grondige analyse gaan we aan de slag met de best passende reinigingsmethode en -middelen, zodat alles er weer als nieuw uitziet.

  Gratis offerte

  Bioscopen

  Bezoekers komen naar de bioscoop voor een gezellig en onbezorgd avondje uit. Daarbij willen ze niet geconfronteerd worden met vieze stoelen en vloeren die hun voorgangers hebben veroorzaakt. De stoelen worden intensief gebruikt, dus ze moeten regelmatig gereinigd worden. En dat is waar wij goed in zijn. Zo treffen je bezoekers altijd een schone stoel aan als ze hun plek in de zaal hebben gevonden.

  Gratis offerte

  Kantoren

  Een schoon kantoor is belangrijk voor je medewerkers. Onderzoek laat zien dat een schone werkomgeving de productiviteit verhoogt. Daarnaast geef je er een visitekaartje mee af aan bezoekers en klanten. Zij zullen positiever zijn over je bedrijf als het schoon is en fris ruikt. De stoelen en/of het tapijt van je kantoor laten reinigen? Hoe klein of groot je kantoor ook is, wij komen graag naar je toe. We zetten onze meer dan 50 jaar ervaring in om alles vlekkeloos schoon te maken.

  Gratis offerte
  druppel

  Wat zeggen klanten over ons

  Google
  4.6
  194 Beoordelingen

  Patricia van den Berg

  in de afgelopen week

  We hebben hier ons tapijt laten reinigen en repareren. Ons dure berber tapijt was aangevreten door onze pup, en zag er niet meer uit. Ook was hij heel erg vies door zand, en wederom de pup ;-) Goed en vriendelijk geholpen door Salih. Het tapijt kwam als nieuw terug, en we zijn superblij ermee! Nogmaals dank Silver Carpet en Salih natuurlijk :-) Groet, Patricia Amesz-van den Berg uit Naarden

  Lees meer

  Hüseyin D

  in de afgelopen week

  Jolanda Helmonds

  in de afgelopen week

  Correct en snel contact totdat je vragen gaat stellen over het resultaat. Ik heb nu 2 mails gestuurd met vragen over resterende geur en vlekken in het tapijt na het terugontvangen. Welke behandeling het tapijt heeft gehad? Het lijkt alleen uitgeklopt te zijn. We zijn > 4 weken verder en tot op heden geen enkele terugkoppeling ontvangen. Het bedrag is heel netjes tav de toegezegde behandeling maar dan moet die wel volledig uitgevoerd worden. Zo jammer dat hier geen terugkoppeling op komt. Nooit meer silvercarpet cleaning voor ons.

  Lees meer

  Donald de Korte

  in de afgelopen week

  Expert cleaning and advice on repair of our collection of valuable Turkish and Persian carpets. Great service as well. We are since 10 years loyal customers.

  Kim

  in de afgelopen week

  Afspraak snel gemaakt. Wel een beetje vreemd dat er contant moet worden afgerekend, geen factuur, maar er wel 9% btw bij rekenen. Opzich tevreden met het resultaat maar zou niet opnieuw boeken.

  Rob Pauw

  in de afgelopen week

  Top service, ophalen en terug brengen en vloerkleed is weer mooi schoon zelfs mijn kleine vriend is blij.

  nicole hesper

  in de afgelopen week

  Via Google contact gezocht voor het reinigen van ons fluffy tapijt nadat onze pup het als plasmatje had gebruikt. Ik ontving al snel reactie met een prijsopgave. Na akkoord werd binnen enkele dagen het kleed opgehaald en een week later werd het weer thuis gebracht. Kleed was netjes gereinigd. Geen vlekken meer te zien, geurtjes weg en bijna weer net zo fluffy als bij aanschaf.

  Lees meer

  Mevlut Uysal

  in de afgelopen week

  Resultaat boven verwachting! Gezien de relatief lage prijs voor de totale service had ik geen al te hoge verwachtingen van het resultaat. Het heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Zeer correct en respectvol te woord gestaan. Ik geef dit bedrijf een verdiende 9. Utrecht

  Lees meer

  Vanessa Boltjes

  in de afgelopen week

  Heel goed. Dit wordt de tweede keer dat ze een kleed voor mij reinigen. Tevreden, snel opgehaald, snel weer retour en alles weer schoon en netjes.

  Irina

  in de afgelopen week

  Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende klantvriendelijkheid en service die ik heb ervaren bij dit bedrijf. Onlangs had ik een klacht en ik ben zeer tevreden over hoe hiermee werd omgegaan. De eigenaar nam direct contact met me op om de kwestie te bespreken en bood een passende oplossing aan. Dit is echt een mooi voorbeeld van customer centricity, iets waar veel bedrijven over praten, maar lang niet iedereen in slaagt. Ik waardeer de oprechte aandacht voor de klant en zal dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

  Lees meer

  Andrei Trandafir

  in de afgelopen week

  Great service! I've been using them since 2022 with easy pick-up and delivery. Highly recommend!

  lenie van dorst

  in de afgelopen week

  NIET DOEN!!!....ik heb mijn mooie wollen vloerkleed meegeven en kwam terug met vlekken die daarvoor er niet op zaten!!...contact gezocht via mail..app .telefonisch...maar géén reactie....wat een slecht bedrijf!!!

  Lees meer

  Ook als je twijfelt

  Gratis offerte