Altijd de beste reinigingsmethode

Werkwijze

Fase 1: Analyse

We stellen vast om wat voor vloerkleed het gaat en welke bijzonderheden er zijn. Zitten er vlekken in? Zit er een geur aan het kleed? Zit er veel zand in, waardoor we vaker moeten kloppen? Op basis daarvan bepalen we welke reinigingsmethode en reinigingsmiddelen we toepassen voor een optimaal resultaat.

play
Fase 2: Kloppen

Met stofzuigen gaat het vuil niet voldoende uit een vloerkleed. Daarom kloppen we de kleden met een mechanische klopmachine. Daar gaat het kleed op de kop in, waarna vuil, viezigheid en troep er zoveel mogelijk uit worden geslagen en het kleed klaar is voor de dieptereiniging.

play
Fase 3: Vlekbehandeling

Indien nodig krijgen vlekken in het vloerkleed voorafgaand aan de verdere reiniging een speciale vlekbehandeling. Ondanks onze jarenlange ervaring kunnen we het niet garanderen, maar dit maakt de kans zo groot mogelijk dat ze daarna volledig weg zijn.

play
Fase 4: Dieptereiniging

We soppen het kleed in met water, reinigingsmiddel, bacteriedoodmiddel en eventueel ontgeurmiddel. Daarna borstelen we het grondig met een borstelsysteem. Indien nodig gaan we 3 tot 4 keer (of vaker) over het kleed heen.

play
Fase 5: Centrifugeren

Tijdens het reinigen neemt het vloerkleed veel vocht op. Voordat we het kleed verder laten drogen centrifugeren we het, waarmee het grootste deel van het vocht, zo’n 80-90%, eruit onttrekken.

play
Fase 6: Drogen

Na het centrifugeren hangen we het kleed in een droogcabine. Met grote ventilatoren, een ontvochtigingssysteem en een verwarmingselement drogen we de ruimte op natuurlijke wijze. Hiermee bootsen we het weer na, waardoor krimp bijna onmogelijk is.

play
Fase 7: Controle & impregneren

We voeren een uitgebreide controle uit op de reiniging en impregneren het vloerkleed met ecologische impregneerspray voor het beste resultaat. Tot slot leveren we het schone kleed weer bij je af en kan het er weer even tegenaan!

play
Fase 1: Analyse

We stellen vast om wat voor tapijt het gaat en welke bijzonderheden er zijn. Zitten er vlekken in die een specifieke behandeling vereisen? Zit er een geur aan? Op basis daarvan bepalen we welke reinigingsmethode en reinigingsmiddelen we toepassen voor een optimaal resultaat.

play
Fase 2: Dieptereiniging

Als het nodig is borstelen we het vloerkleed extra voor. Vervolgens gebruiken we een sprayextractiemachine voor het meest hygiënische resultaat. Hiermee sprayen we het vloerkleed in, waarna we het vocht en vuil met een dubbele uitzuigmethode uit het kleed onttrekken. Indien nodig gaan we 3 tot 4 keer over het tapijt heen met sprayen en uitzuigen.

play
Fase 3: Drogen

Na de dieptereiniging is 80-90% van het vocht uit het tapijt onttrokken. Tot slot impregneren we het tapijt waarna het verder kan drogen en er weer gebruik van kan worden gemaakt.

play

Wat zeggen klanten over ons

Google
4.6
194 Beoordelingen

Patricia van den Berg

in de afgelopen week

We hebben hier ons tapijt laten reinigen en repareren. Ons dure berber tapijt was aangevreten door onze pup, en zag er niet meer uit. Ook was hij heel erg vies door zand, en wederom de pup ;-) Goed en vriendelijk geholpen door Salih. Het tapijt kwam als nieuw terug, en we zijn superblij ermee! Nogmaals dank Silver Carpet en Salih natuurlijk :-) Groet, Patricia Amesz-van den Berg uit Naarden

Lees meer

Hüseyin D

in de afgelopen week

Jolanda Helmonds

in de afgelopen week

Correct en snel contact totdat je vragen gaat stellen over het resultaat. Ik heb nu 2 mails gestuurd met vragen over resterende geur en vlekken in het tapijt na het terugontvangen. Welke behandeling het tapijt heeft gehad? Het lijkt alleen uitgeklopt te zijn. We zijn > 4 weken verder en tot op heden geen enkele terugkoppeling ontvangen. Het bedrag is heel netjes tav de toegezegde behandeling maar dan moet die wel volledig uitgevoerd worden. Zo jammer dat hier geen terugkoppeling op komt. Nooit meer silvercarpet cleaning voor ons.

Lees meer

Donald de Korte

in de afgelopen week

Expert cleaning and advice on repair of our collection of valuable Turkish and Persian carpets. Great service as well. We are since 10 years loyal customers.

Kim

in de afgelopen week

Afspraak snel gemaakt. Wel een beetje vreemd dat er contant moet worden afgerekend, geen factuur, maar er wel 9% btw bij rekenen. Opzich tevreden met het resultaat maar zou niet opnieuw boeken.

Rob Pauw

in de afgelopen week

Top service, ophalen en terug brengen en vloerkleed is weer mooi schoon zelfs mijn kleine vriend is blij.

nicole hesper

in de afgelopen week

Via Google contact gezocht voor het reinigen van ons fluffy tapijt nadat onze pup het als plasmatje had gebruikt. Ik ontving al snel reactie met een prijsopgave. Na akkoord werd binnen enkele dagen het kleed opgehaald en een week later werd het weer thuis gebracht. Kleed was netjes gereinigd. Geen vlekken meer te zien, geurtjes weg en bijna weer net zo fluffy als bij aanschaf.

Lees meer

Mevlut Uysal

in de afgelopen week

Resultaat boven verwachting! Gezien de relatief lage prijs voor de totale service had ik geen al te hoge verwachtingen van het resultaat. Het heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen. Zeer correct en respectvol te woord gestaan. Ik geef dit bedrijf een verdiende 9. Utrecht

Lees meer

Vanessa Boltjes

in de afgelopen week

Heel goed. Dit wordt de tweede keer dat ze een kleed voor mij reinigen. Tevreden, snel opgehaald, snel weer retour en alles weer schoon en netjes.

Irina

in de afgelopen week

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor de uitstekende klantvriendelijkheid en service die ik heb ervaren bij dit bedrijf. Onlangs had ik een klacht en ik ben zeer tevreden over hoe hiermee werd omgegaan. De eigenaar nam direct contact met me op om de kwestie te bespreken en bood een passende oplossing aan. Dit is echt een mooi voorbeeld van customer centricity, iets waar veel bedrijven over praten, maar lang niet iedereen in slaagt. Ik waardeer de oprechte aandacht voor de klant en zal dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

Lees meer

Andrei Trandafir

in de afgelopen week

Great service! I've been using them since 2022 with easy pick-up and delivery. Highly recommend!

lenie van dorst

in de afgelopen week

NIET DOEN!!!....ik heb mijn mooie wollen vloerkleed meegeven en kwam terug met vlekken die daarvoor er niet op zaten!!...contact gezocht via mail..app .telefonisch...maar géén reactie....wat een slecht bedrijf!!!

Lees meer

Ook als je twijfelt

Gratis offerte