Altijd de beste reinigingsmethode

Werkwijze

Fase 1: Analyse

We stellen vast om wat voor vloerkleed het gaat en welke bijzonderheden er zijn. Zitten er vlekken in? Zit er een geur aan het kleed? Zit er veel zand in, waardoor we vaker moeten kloppen? Op basis daarvan bepalen we welke reinigingsmethode en reinigingsmiddelen we toepassen voor een optimaal resultaat.

play
Fase 2: Kloppen

Met stofzuigen gaat het vuil niet voldoende uit een vloerkleed. Daarom kloppen we de kleden met een mechanische klopmachine. Daar gaat het kleed op de kop in, waarna vuil, viezigheid en troep er zoveel mogelijk uit worden geslagen en het kleed klaar is voor de dieptereiniging.

play
Fase 3: Vlekbehandeling

Indien nodig krijgen vlekken in het vloerkleed voorafgaand aan de verdere reiniging een speciale vlekbehandeling. Ondanks onze jarenlange ervaring kunnen we het niet garanderen, maar dit maakt de kans zo groot mogelijk dat ze daarna volledig weg zijn.

play
Fase 4: Dieptereiniging

We soppen het kleed in met water, reinigingsmiddel, bacteriedoodmiddel en eventueel ontgeurmiddel. Daarna borstelen we het grondig met een borstelsysteem. Indien nodig gaan we 3 tot 4 keer (of vaker) over het kleed heen.

play
Fase 5: Centrifugeren

Tijdens het reinigen neemt het vloerkleed veel vocht op. Voordat we het kleed verder laten drogen centrifugeren we het, waarmee het grootste deel van het vocht, zo’n 80-90%, eruit onttrekken.

play
Fase 6: Drogen

Na het centrifugeren hangen we het kleed in een droogcabine. Met grote ventilatoren, een ontvochtigingssysteem en een verwarmingselement drogen we de ruimte op natuurlijke wijze. Hiermee bootsen we het weer na, waardoor krimp bijna onmogelijk is.

play
Fase 7: Controle & impregneren

We voeren een uitgebreide controle uit op de reiniging en impregneren het vloerkleed met ecologische impregneerspray voor het beste resultaat. Tot slot leveren we het schone kleed weer bij je af en kan het er weer even tegenaan!

play
Fase 1: Analyse

We stellen vast om wat voor tapijt het gaat en welke bijzonderheden er zijn. Zitten er vlekken in die een specifieke behandeling vereisen? Zit er een geur aan? Op basis daarvan bepalen we welke reinigingsmethode en reinigingsmiddelen we toepassen voor een optimaal resultaat.

play
Fase 2: Dieptereiniging

Als het nodig is borstelen we het vloerkleed extra voor. Vervolgens gebruiken we een sprayextractiemachine voor het meest hygiënische resultaat. Hiermee sprayen we het vloerkleed in, waarna we het vocht en vuil met een dubbele uitzuigmethode uit het kleed onttrekken. Indien nodig gaan we 3 tot 4 keer over het tapijt heen met sprayen en uitzuigen.

play
Fase 3: Drogen

Na de dieptereiniging is 80-90% van het vocht uit het tapijt onttrokken. Tot slot impregneren we het tapijt waarna het verder kan drogen en er weer gebruik van kan worden gemaakt.

play

Wat zeggen klanten over ons

Google
4.6
222 Beoordelingen

Freek van Schaaijk

in de afgelopen week

Fijn contact, komen afspraak netjes na en super blij met het resultaat!

Lee B

in de afgelopen week

Twee jaar geleden ons wollen kleed laten reinigen. Zo goed bevallen, nu weer nodig en wordt het kleed wederom, opgehaald, gereinigd en weer fris en fruitig na 7 dagen terug gebracht. Zelfs op zondag.

Hanneke Dermois

in de afgelopen week

Annemieke Vollers

in de afgelopen week

Goede afspraken gemaakt over afhalen en bezorging. Tapijt is schoon. Goede service!!!!!

Robin Groote Schaarsberg

in de afgelopen week

Door de jarenheen waren er de nodige vlekken in mijn tapijt gekomen. Ondanks dat deze er dus al even inzaten zijn ze er allemaal volledig uitgegaan en is mijn tapijt weer als nieuw. Binnen een paar dagen gerealiseerd ook dus meer dan super!

Lees meer

Wil Van der Woude

in de afgelopen week

Vanmorgen mijn handgeknoopte tapijt opgehaald in Soesterberg. Supergoed geholpen. Eigenaar neemt de tijd voor je, en legt alles goed uit. En mijn kleed ziet er weer als nieuw uit. Ik kom hier zeker terug. Grt. Wil. Hoevelaken.

Lees meer

N S

in de afgelopen week

Snelle service, komt haal en breng- afspraken na, fraai resultaat na reiniging wollen vloerkleed

serkan gozmen

in de afgelopen week

Tapijt laten reinigen. Top service en tapijt als nieuw weer terug 🙌

Danny Kosmeijer

in de afgelopen week

Mijn tapijt ziet er weer als nieuw uit na de reiniging. De hardnekkige vlekken zijn verdwenen, en het voelt fris aan. De service was snel en professioneel, met vriendelijke medewerkers die efficiënt werkten. Ik ben zeer tevreden en zou deze tapijtreinigingsdienst zeker aanbevelen aan anderen.

Lees meer

Brent Jansen

in de afgelopen week

Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer positief van begin tot eind. Het tapijt zag er na de reiniging als nieuw uit. Echt een top service!

Louise Vliegenthart

in de afgelopen week

Ik heb gisteren mijn kleed weer teruggelegd nadat hij was gereinigd. Mijn kleinzoon had een beker limonade eroverheen laten vallen en na een poging om hem zelf schoon te spuiten in de tuin was nog viezer geworden en gaan stinken. Nu lijkt hij wel weer nieuw! Hij is (en ruikt) weer heerlijk schoon! Het kleed werd keurig op tijd opgehaald en weer thuisgebracht. Bedankt voor de goede service.

Lees meer

Mariska Krijgsman

in de afgelopen week

Snelle service, halen en brengen netjes op afspraak! Tapijt weer fris.

Ook als je twijfelt

Gratis offerte